Test és Lélek NAP-ok 

Nyitott csoportfoglalkozásainkra szeretettel várjuk mindazokat, akik a lélektan és a spiritualitás feltáró erejével szeretnének testi, lelki természetű nehézségeikre ránézni, a feloldás felé vinni azokat. 

Az egész folyamatra való elköteleződés mellett a csoportterápiás formában működő alkalmak egy-egy blokkján is részt lehet venni.

A csoportalkalmakat vezető szakemberek sajátossága a teljes embert látó szemléletmód, az Istenkapcsolat fontossága, a rendszerszemléletben gondolkozás. Az orvostudomány és a teológia testi és lelki egészség-megőrzésben elért eredményei mellett a gyógyulásban kiemelkedő szerepe van a nem dologi természetű gyógyító erőnek, vallásos szóhasználattal élve istenképűségünknek is, amely mindannyiunkban ott rejlik. Emberi hivatásunk egyik legfontosabbika megtalálni a vele való kapcsolódást, mely által nehézségeink gyógyulásnak indulhatnak, az egész, egészség felé. 

Téma: A BOTRÁNY. Mi lehet botrány? Ha igazságtalanul megaláznak, hamis ítéletet mondanak, intim titkaink kiderülnek, kitárják őket. Rokonok, barátok átvernek, elárulnak. Valami szépet hozunk létre és valami/valaki kárt tesz benne, egy meghitt csendbe valaki tapintatlanul belezajong, egy érzékeny témába beletúrnak. A családunk, vagy valaki más botrányos helyzetet hoz létre.

Vendégünk Dr. Barcsay András, pszichiáter és pszichoterapeuta szakorvos, Brechler Adrienn craniosacralis terapeuta és Dr. Mézes Zsolt László evangélikus lelkész, mentálhigiénés szakember.

Részletek a vendégház honlapján: https://www.thezenhostel.com/hu/test-es-lelek-nap-ok-2023-februar-23-26/

Categories: Terápia

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *